Henkilökunta

Kampaajamme

Essi #sokosessi

Toimin Sokos Hyvä Olossa parturi-kampaajana, olen toiminut alalla 13 vuotta. Vahvuuksiani ovat erilaiset vaalennus-, raidoitus- ja värjäystyöt. Parasta työssäni on asiakkaat, joiden eri elämän tilanteissa saan olla mukana. Työkaverit kuvailevat parhaiksi piirteiksini auttavaisuuteni sekä höpsön ja rauhallisen luonteeni. Tervetuloa penkkiini niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat.

Essi J. #sokosessij

Moi! Oon Essi J. ja toimin Sokos Hyvä Olossa parturi-kampaajana. Valmistuin v. 2010, joten kokemusta on ehtinyt kertyä vuosien varrella. Lempparitöitäni ovat hiustenleikkaukset ja parturityöt, sekä erilaiset kampaustyöt. Työkaverit kuvailee mua monipuoliseksi, rauhalliseksi ja diplomaattiseksi, ja kuuntelevaksi asiakaspalvelijaksi.

Jaana #sokosjaana

Toimin Sokos Hyvässä Olossa parturi-kampaajana. Lempitöitäni ovat leikkaukset sekä väri- ja leikkauskokonaisuudet. Alalla olen työskennellyt n. 15 vuotta. Työkaverini kuvailevat minua rauhalliseksi, auttavaiseksi ja jolla on pilkettä silmäkulmassa.

Jaana Y. #sokosjaanay

Hei, olen Jaana Y. ja olen ollut parturi-kampaamoalalla jo vuosia. Lempitöitäni ovat värjäykset, raidoitukset, lyhyiden hiusten leikkaukset sekä hiuspohjahoidot, mutta kaikki muutkin perustyöt ovat hallussani. Pirskahtelevan iloisen, puheliaan ja huumorilla höystetyllä persoonallani tarjoan Sinulle osaavan, mukavan ja rentouttavan käynnin. Tervetuloa entiset ja uudet asiakkaat!

Johanna #sokosjohanna

Jonna #sokosjonna

Toimin Sokos Hyvä Olossa palveluvastaavana sekä parturi-kampaajan tehtävissä. Tykkään erityisesti tehdä hiusten vaalennuskäsittelyitä ja naisten lyhyiden hiusten leikkauksia ja värejä. Parturityöt ovat myös mieleeni. Olen sosiaalinen ja haluan pitää yllä positiivista fiilistä ja rentoutta työporukassa. Työkaverit kuvailevat minua helposti lähestyttäväksi ja auttavaiseksi.

Noora #sokosnoora

Moi! Olen Noora ja työskentelen Sokos Hyvä Olossa parturi-kampaajana. Minun lempitöitäni ovat erilaiset värjäykset ja raidoitukset. Teen myös sinettipidennyksiä. Työkaverini kuvailevat minua rauhalliseksi ja tarkaksi työskentelijäksi ja iloiseksi kaikkien kaveriksi. I also do service in english!

Pauliina #sokospauliina

Olen Pauliina ja toimin kampaajana Hyvässä Olossa. Minulla on myös meikkaaja-maskeeraajan koulutus. Lempitöitäni ovat värjäys- ja raidoitustyöt ja tykkään tehdä myös lyhyiden hiusten permanentteja, Tykkään asiakaspalvelusta ja olen helposti lähestyttävä. Työkavereiden mukaan minussa on positiivista energiaa, olen rempseä ja iloinen persoona, parhaalla huumorilla höystettynä.

Riitta #sokosriitta

Olen intohimoinen parturi-kampaaja ja nauttinut tästä luovasta alasta jo 26 vuotta. Erityisesti värjäykset ja hiusten leikkaukset ovat lähellä sydäntäni. Olen kouluttautunut myös Mago-pidennyksiin. Asiakkaisen tyytyväisyys on minulle ensiarvoisen tärkeää ja panostan jatkuvasti ammattitaidon kehittämiseen seuraamalla alan uusimpia trendejä ja tekniikoita.

Sanni #sokossanni

Sini #sokossini

Oon Sini ja toimin Hyvä Olossa kampaajana. Mun lempparitöitä on erilaiset värjäykset ja värjäyskokonaisuudet. Teen myös sinettipidennyksiä. I also do service in english!

Sirpa #sokossirpa

Olen työskennellyt Hyvässä Olossa parturi-kampaajana liikkeen aloituksesta lähtien. Tykkään tehdä permanentteja, hiusten leikkauksia ja kampauksia.

Kosmetologimme

Maarit #sokosmaarit

Hei! Olen Maarit. Olen työskennellyt aiemmin pitkään terveydenhoitoalalla ja keväällä 2021 valmistuin unelma-ammattiini kosmetologiksi. Lempitöitäni ovat mm. erilaiset kasvohoidot, jalkahoidot, kuumakivihieronta sekä kestovärjäykset. Vahvuuksiani ovat iloinen ja positiivinen elämänasenne, asiakkaan kohtaaminen, huolellisuus, rauhallisuus sekä toisten huomioon ottaminen.

Marjo #sokosmarjo

Minulla on kahdenkymmenen vuoden kokemus kauneushoitolamaailmasta. Lempitöitäni ovat kasvohoidot, meikkaukset ja kestopigmentoinnit.

Sofia #sokossofia

Heippa! Olen Sofia ja teen Hyvässä Olossa kosmetologin töitä. Lempitöitäni ovat kulmien laminoinnit, ripsien kestotaivutukset ja erilaiset kasvohoidot, etenkin kaikki haastavat ongelmaihon hoidot. Asiakaspalvelijana olen huolellinen, rento sekä huumorintajuinen.

Outi #sokosouti

Jaana #sokosjaanak

Hei, olen Jaana, Kosmetologi ja luontaishoitaja. Pitkä kokemus kauneudenhoitoalalta on tuonut asiakaspalveluun rentoa varmuutta. Mottoni on"life is beautiful". Tervetuloa entiset ja uudet asiakkaat.

Olivia #sokosolivia

Riina #sokosriina

Hei, olen Riina ja toimin Hyvässä Olossa kynsi- ja ripsiteknikkona. Olen koulutukseltani myös kosmetologi. Tällä hetkellä lempitöitäni ovat kestolakkaukset ja ripsien kestotaivutukset. Vahvuuksiani ovat asiakaskohtaamiset, rento asenne ja positiivisuus.