Henkilökunta

Kampaajamme

Essi #sokosessi

Toimin Sokos Hyvä Olossa parturi-kampaajana, olen toiminut alalla 13 vuotta. Vahvuuksiani ovat erilaiset vaalennus-, raidoitus- ja värjäystyöt. Parasta työssäni on asiakkaat, joiden eri elämän tilanteissa saan olla mukana. Työkaverit kuvailevat parhaiksi piirteiksini auttavaisuuteni sekä höpsön ja rauhallisen luonteeni. Tervetuloa penkkiini niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat.

Essi J. #sokosessij

Moi! Oon Essi J. ja toimin Sokos Hyvä Olossa parturi-kampaajana. Valmistuin v. 2010, joten kokemusta on ehtinyt kertyä vuosien varrella. Lempparitöitäni ovat hiustenleikkaukset ja parturityöt, sekä erilaiset kampaustyöt. Työkaverit kuvailee mua monipuoliseksi, rauhalliseksi ja diplomaattiseksi, ja kuuntelevaksi asiakaspalvelijaksi.

Jaana #sokosjaana

Toimin Sokos Hyvässä Olossa parturi-kampaajana. Lempitöitäni ovat leikkaukset sekä väri- ja leikkauskokonaisuudet. Alalla olen työskennellyt n. 15 vuotta. Työkaverini kuvailevat minua rauhalliseksi, auttavaiseksi ja jolla on pilkettä silmäkulmassa.

Jonna #sokosjonna

Toimin Sokos Hyvä Olossa palveluvastaavana sekä parturi-kampaajan tehtävissä. Tykkään erityisesti tehdä hiusten vaalennuskäsittelyitä ja naisten lyhyiden hiusten leikkauksia ja värejä. Parturityöt ovat myös mieleeni. Olen sosiaalinen ja haluan pitää yllä positiivista fiilistä ja rentoutta työporukassa. Työkaverit kuvailevat minua helposti lähestyttäväksi ja auttavaiseksi.

Maisa #sokosmaisa

Olen Maisa ja toimin Sokos Hyvä Olossa palveluvastaavana sekä parturi-kampaajan tehtävissä. Tämän lisäksi olen koulutukseltani myös kosmetologi-maskeeraaja. Erityisosaamistani ovat hiustenpidennykset, meikkaukset ja microblading. Työkaverini kuvailevat minua helposti lähestyttäväksi, huumorintajuiseksi sekä tarkaksi työskentelijäksi.

Noora #sokosnoora

Moi! Olen Noora ja työskentelen Sokos Hyvä Olossa parturi-kampaajana. Minun lempitöitäni ovat ehdottomasti erikoisemmat värjäykset ja raidoitustyöt. Työkaverini kuvailevat minua rauhalliseksi ja tarkaksi työskentelijäksi ja iloiseksi kaikkien kaveriksi.

Pauliina #sokospauliina

Olen nyt toukokuussa valmistunut kampaajaksi, näitä hommia tehnyt jo melkein vuoden. Minulla on myös meikkaaja-maskeeraaja koulutus. Tykkään tehdä värjäys töitä ja leikata pitkiä hiuksia. Työkaverit sanoo, että tuon positiivista energiaa mukanani, olen rempseä ja iloinen persoona, parhaalla huumorilla höystettynä.

Sirje #sokossirje

Kosmetologimme

Maarit #sokosmaarit

Hei! Olen Maarit. Olen työskennellyt aiemmin pitkään terveydenhoitoalalla ja keväällä 2021 valmistuin unelma-ammattiini kosmetologiksi. Lempitöitäni ovat mm. erilaiset kasvohoidot, jalkahoidot, kuumakivihieronta sekä kestovärjäykset. Vahvuuksiani ovat iloinen ja positiivinen elämänasenne, asiakkaan kohtaaminen, huolellisuus, rauhallisuus sekä toisten huomioon ottaminen.

Marjo #sokosmarjo

Olen Marjo ja työskentelen kosmetologina Sokos Hyvä Olossa. Kosmetologin ja kaupallisen koulutuksen lisäksi olen myös meikkaaja-maskeeraaja sekä kauneusneuvoja. Minulla on vuosien kokemus työskentelystä kauneushoitolassa. Lempitöitäni ovat mm. kasvohoidot, microblading/kestopigmentoinnit ja meikkaukset. Työkaverini kuvailevat minua rautaiseksi ammattilaiseksi joka on aina valmis ...

Sofia #sokossofia

Hei olen Sofia ja toimin kosmetologina Hyvä Olossa. Lempparitöitäni ovat vartalohoidot ja hieronnat, sekä kulmien laminoinnit ja ripsien kestotaivutukset. Asiakaspalvelijana olen helposti lähestyttävä ja rento tyyppi.

Jaana #jaanak

Hei, olen Jaana, Kosmetologi ja luontaishoitaja. Pitkä kokemus kauneudenhoitoalalta on tuonut asiakaspalveluun rentoa varmuutta. Mottoni on"life is beautiful". Tervetuloa entiset ja uudet asiakkaat.